Skip to main content

OM OSS

VI DIGITALISERAR SIGNERING OCH FÖRMEDLING AV TJÄNSTEPENSION.

BytaPension är en tjänst som erbjuds av bolaget Springville Scandinavia AB grundat i Stockholm 2018. Idén till Springville föddes ur samlade erfarenheterna från IT plattformar, process-effektiviseringar och den administrativa bördan inom bank- och pensions Sverige.

Det har visat sig vara en utmaning för banker och försäkringsbolag att digitalisera sina administrativa processer. Samtidigt som förväntan ökar på bolagen om både bättre kundupplevelse, pressade priser och en effektiv hantering.

Att byta bank och/eller pensionsinstitut för svenska konsumenter är långt ifrån en digital process. Inte alls som att byta leverantör i andra branscher!

Där och då bestämde sig grundarna för att göra något åt saken, tillsammans med ett nätverk av utvecklare och entreprenörer som i hela sina yrkesliv ägnat sig åt programutveckling och effektiviserat flera branscher.

Detta var startskottet mot att bli Skandinaviens ledande bolag inom automatisk administration av finansiella processer inom bank och pension.